Telefonos időpontfoglalás.: +36 (70) 576-3062
Telefonos időpontfoglalás, információ kérés munkanapokon 16-19 óra között. Ha azonnal nem tudjuk fogadni hívását, rövid időn belül visszahívjuk Önt!
ONLINE Időpontfoglalás
Bemutatkozás kép

Bemutatkozás

2003-ban végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel.
Ezt követően a Debreceni Egyetem Kardiológiai Klinikáján kezdtem el dolgozni, ahol érdeklődésem hamar a szívritmuszavarral, pacemakerrel élő betegek ellátása felé fordult. 2010-ben szakvizsgáztam kardiológiából kiválóan megfelelt eredménnyel, 2013-ban PhD fokozatot szereztem, majd még ugyanebben az évben sikeresen tettem le az Európai Szívritmuszavar Társaság szívelektrofiziológiai és pacemaker terápiás licenszvizsgáját. 2013-ban egyetemi tanársegéddé, majd 2016-ban egyetemi adjunktussá neveztek ki. 2013-ban az Európai Szívritmuszavar Társaság egy éves külföldi ösztöndíját nyertem el, ahol a komplex szívritmuszavarok katéteres úton történő kezelését volt lehetőségem elsajátítani.

A klinikán jelenleg is részt veszek a járóbeteg és fekvőbeteg ellátásban, emellett nagy számban végzek katéteres szívelektrofiziológiai műtéteket és pacemaker beültetéseket.

A Magyar Kardiológusok Társaságának Aritmia és Pacemaker Munkacsoportja 2010-ben titkárává, majd 2016-ban alelnökévé választott, mely pozíciót azóta is betöltöm.

A klinikai betegellátás mellett intenzíven részt veszek a klinikai kutatásban is, melyek eredményeit bemutatásra nemzetközi és hazai kongresszusokra is előadás vagy poszter formában számos alkalommal elfogadták.

Kapcsolat

Cím: 4029 Debrecen, Veres utca 24. Földszint 3. Kapucsengő: RENDELŐ.
A parkolás a rendelő előtt és a környező utcákban ingyenes.
Telefonos időpontfoglalás:
+36 (70) 576-3062
href="mailto:uh!pont!mtiroidrak!kukac!ofni">E-mail: uh!pont!mtiroidrak!kukac!ofni

Telefonos időpontfoglalás, információ kérés hétköznap 16-19 óra között. Ha azonnal nem tudjuk fogadni hívását, rövid időn belül visszahívjuk Önt!

Általános rendelési idő minden hétfőn 17:00-20:00-ig, páros hét szombatjain 09:00-12:00, 13-16:00-ig.
Ettől esetlegesen eltérő rendelési idők a naptárban jelzett napokon!

Üzenetküldés

Kérdése van? Bizonytalan, hogy meglévő panaszaival jó helyen jár? Elkerülné a felesleges vizsgálatot? Írjon nyugodtan!

Üzenet elküldése

Üzenőfal

Új bejegyzés írása

A rendelőben eltérő időpontban radiológiai, kardiológiai és diabetológiai szakrendelés is működik, ajánlom szíves figyelmükbe kiváló kollégáimat:
2020 - 2024 © www.kardioritm.hu - Minden jog fenntartva
Készítette a:
WebDeb.hu
naptár hoverLe nyíl hover